Havran'a yeni suni çim futbol sahası
AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınloğlu, Havran futbol sahasının bulunduğu alanda gerçekleşen kamulaştırılmayla 16 derslikli Anadolu Lisesi binası tamamlandıktan sonra, yine aynı yere bu kez 16 derslik Kız Meslek Lisesi inşaatı yapımına başlanacağı
Spor Haber
Yayın: 10 Şubat 2015 - Salı 16:56
Güncelleme: 10 Şubat 2015 16:56
Havran

AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınloğlu, Havran futbol sahasının bulunduğu alanda gerçekleşen kamulaştırılmayla 16 derslikli Anadolu Lisesi binası tamamlandıktan sonra, yine aynı yere bu kez 16 derslik Kız Meslek Lisesi inşaatı yapımına başlanacağını söyledi.
Bu gelişmelerden sonra Havran’a yeni futbol sahasına ihtiyaç doğduğunu belirten Milletvekili Aydınlıoğlu, Ankara’da Gençlik ve Spor Bakanı ile yaptığı görüşmeler neticesinde önce Hazine’den yer tahsis edilerek Gençlik ve Spor Balıkesir İl Müdürlüğü’ne 750 bin lira ödenek aktarıldığını, yeni futbol sahası ve soyunma odalarından oluşan kompleksin inşaat ihalesinin yapılarak 4-5 ay gibi kısa bir sürede bitirildiğini açıkladı.
Havran çevre yolunun kenarında yeni kapalı spor salonunun yanına yapılan sentetik suni çim futbol sahası, tel örgüsü, banyolu sıcak sulu kaloriferli soyunma odaları ile tamamlandığını kaydeden Aydınlıoğlu, “Sporseverler maçlarını bu modern sahada yapmaya başladı. Kapalıspor salonunun olduğu alan futbol sahasının da tamamlanması ile tam bir spor merkezi haline dönüştü, sahanın ışıklandırılması ve tribün yapımına yakında başlanacak.” dedi.
“Havran hızlı bir şekilde gelişimini sürdürüyor Kız Meslek Lisesinin, 24 derslikli yeni 8 Eylül İlkokulu’nun ve Havran yeni Devlet Hastanesinin de ihaleleri yapıldı” bilgisi veren Aydınlıoğlu, “İnşallah yakın zamanda tamamlayarak bu yatırımları kısa zamanda Havran halkı ile buluşturacağız.” dedi.

  • Pazar 22.5 ° / 12.4 ° false
  • Pazartesi 24.4 ° / 12.1 ° Güneşli
  • Salı 20.3 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

Erdek Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısı yapıldı

2

Teknik Direktör Gürsel: “3 puan aldık, mutluyum”

3

Bandırmaspor: 2-Ümraniyespor: 1

4

Ahmet Akın, can dostları Pati Park ile buluşturdu

5

Balıkesir’den Gazze’ye vicdan köprüsü

6

Dilruba'yı 4 bıçak darbesiyle öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet istemi

7

Erdek’teki trafonun yerini kim değiştirdi?